Binele pe care ni-l asigurăm propriei persoane este precar şi instabil până când este asigurat tuturor şi încorporat în viaţa de zi cu zi.

Mesajul directorului general

Vă mulţumesc pentru vizita dumneavoastră pe site-ul oficial al Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.

Ne-am propus ca prin intermediul acestui portal să vă oferim cât mai multe informaţii referitoare la activitatea şi direcţiile de dezvoltare ale instituţiei noastre.

Sunt fericită că această instituţie există şi mă simt onorată că lucrez alături de o echipă formată din oameni calificaţi şi cu o experienţă profesională capabilă să vină în întâmpinarea nevoilor fiecărei persoane, în mod responsabil şi eficace.

Mă simt privilegiată ca după o perioadă în care am condus departamentul care promova politici în domeniul social, să lucrez acum într-o instituţie care asigură aplicarea şi respectarea acestora, pentru oamenii aflaţi în nevoie.

Viziunea noastră constă în asigurarea accesului tuturor cetăţenilor, fără niciun fel de discriminare, la serviciile specializate şi la beneficiile reglementate de legislaţia română şi europeană iar prin acţiunile noastre comune încercăm să aducem un plus de speranţă în vieţile celor aflaţi în dificultate.

Suntem orientaţi către cetăţeni şi către respectarea drepturilor sociale ale acestora, iar prin activitatea noastră încercăm și sperăm să reușim să eliminăm o parte din inegalităţile existente, ajutându-i pe oameni să se integreze normal în comunitate, dar mai ales scopul acţiunilor noastre îl reprezintă creşterea calităţii vieţii persoanelor defavorizate.

Sperăm că navigarea pe acest site să fie pentru dumneavoastră o experienţă plăcută şi utilă.

Alături de dumneavoastră, cu mare drag şi consideraţie!

Lăcrămioara Corcheş

Director General

Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială